Verblijven
Bed & Breakfast
Groepsaccommodatie
Prijzen & Beschikbaarheid
Alles op een rij
  • Groepen tot 24 personen
  • Grote woonkeuken
  • Ruime veranda
  • Zeer grote tuin met voetbal- en volleybal veldje
  • Prachtig uitzicht
  • Verzorging mogelijk

Groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie bevindt zich op de vroegere deel (ook wel achterhuis) en hooizolder van onze statige Gelderse T-boerderij. De monumentale boerderij, die in de 19e eeuw zelfs een tijd lang fungeerde als gemeentehuis, is geheel verbouwd en gerestaureerd.

De accomodatie voor groepen
Via de ingang aan de zijkant van het huis komt u op de deel; hier bevinden zich een ontvangstruimte en twee kamers met respectievelijk twee en vier slaapplaatsen. Ook treft u op de begane grond sanitaire voorzieningen, drie toiletten met vaste wastafel, drie douches (waarvan één met vaste wastafel), een was-unit met wasbakken, een kleine kitchenette voor extra gemak en een ruime tuinkamer met grote openslaande deuren naar de veranda en tuin. Deze prachtige tuinkamer is naast een ruimte voor vermaak ook uitermate geschikt als werk-, oefen-/therapieruimte, vergaderplek, eetzaal of als verlengstuk van de veranda. Mocht u niet bij ons willen overnachten, maar wel interesse hebben in de huur van deze ruimte? Kijk dan verder bij evenement. 

De eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u de eigenlijke groepsruimte met een sfeervolle, ruime en van alle gemakken voorziene woonkeuken.
Natuurlijk is het ook mogelijk om het gehele verblijf of een gedeelte ervan door ons te laten verzorgen (zie ook evenement, verzorging). Op de begane grond hebben we namelijk een geheel gerenoveerde (2017) tweede woonkeuken waar bijvoorbeeld een kok voor u live kan koken (deze ruimte kan los gehuurd worden en is dus niet standaard inbegrepen bij de groepsaccommodatie).

Grenzend aan de woonkeuken van de groepsaccommodatie is er een comfortabele zitkamer, voorzien van gemakkelijke, sfeervolle banken.
Vanuit deze ruimte hebt u een schitterend uitzicht op de tuin, de uiterwaarden en de Waal, wat vooral in tijden van hoogwater uniek genoemd mag worden.

Indeling slaapvertrekken
Op deze eerste etage bevindt zich tevens de recent vernieuwde slaapruimte met 9 bedden, waarvan 4 stapelbedden. Weer een etage hoger treft u drie slaapkamers aan: één kamer met 4 (evt. 5) bedden, een tussenkamer met 2 bedden en een babybedje, en een slaapkamer met 3 (evt.4) bedden. Er is slechts één stapelbed, alle andere bedden op de tweede etage zijn lage bedden. Lakenpakket of slaapzakken (verplicht om te gebruiken) kunt u zelf meebrengen; eventueel is het ook mogelijk een linnenpakket bij Blijplaats te huren en we zouden zelfs voor u de bedden al kunnen opmaken. Klik hier voor de prijzen daarvan. Uiteraard is de gehele accommodatie voorzien van centrale verwarming.

De tuin & veranda
Buiten kan er gebruik gemaakt worden van de veranda die u een schitterend uitzicht biedt op de ruime tuin met daarin twee terrassen voorzien van meubilair, een vaste barbecue en een trap- & volleybalveldje. U verblijft slechts met één (de uwe!) groep tegelijk in de accommodatie en tuin.

Bekijk hier onze prijzen & beschikbaarheid en doe een vrijblijvende reserveringsaanvraag voor de groepsaccommodatie.

Bekijk hier foto’s van de groepsaccommodatie