Bed & Breakfast
Groepsaccommodatie
Beschikbaarheid & Reserveren

Omdat de bed & breakfast kamers onderdeel van de groepsaccommodatie zijn, nemen wij hiervoor geen reserveringen aan langer dan vier weken van tevoren (doordeweeks) en niet langer dan twee weken van tevoren (weekend).

Alles op een rij
  • Sfeervolle kamers
  • Prive toilet en douche
  • Ruime veranda
  • Kitchenette om eigen maaltijden te bereiden
  • Zeer grote tuin met voetbal- en volleybal veldje
  • Verzorging mogelijk

Bed & Breakfast kamers

Blijplaats is gevestigd in het oude gemeentehuis van Wamel. In het voorhuis wonen wij zelf en in het achterhuis van de T-boerderij bevindt zich het logement: een gastenverblijf voor groepen tot maximaal 22 personen. Daarnaast zijn er ook twee gastenkamers voor 1-4 personen. Dit zijn onze B&B-kamers. Deze kamers bevinden zich op de deel (de begane grond).

Kamer 1
Kamer 1 is geschikt voor 2 personen, heeft een tweepersoonsbed, een antiek dressoir en kenmerkt zich door de houten vloer afkomstig uit een oude treinwagon. Verder is de kamer sfeervol ingericht en heeft u de beschikking over badjassen, slippers en handdoeken.
Uw privé toilet en douche bevinden zich eveneens op de begane grond, maar niet in de kamer. Naast dit alles is er in de kamer gelegenheid om koffie en thee te maken. Bekijk de foto’s van de kamer hier. 

 

Kamer 2
Kamer 2 is geschikt voor 4 personen, heeft een tweepersoonsbed (dat eventueel uit elkaar kan) en twee eenpersoonsbedden die zich op de vide van de kamer bevinden. Het is een ruime, gezellige kamer die vroeger dienstdeed als geitenstal. Van buitenaf ziet u de staldeur nog zitten.
Ook deze kamer is voorzien van badjassen, slippers en handdoeken. Uw privé toilet en douche bevinden zich eveneens op de begane grond, maar niet in de kamer. In de kamer kunt u zelf koffie en thee maken. Bekijk hier foto’s van deze kamer

 

Het ontbijt
U kunt het ontbijt door ons laten verzorgen, maar indien u wilt bestaat de mogelijkheid om zelf een ontbijt (in de kitchenette op de deel) te bereiden. Ook lunch en/of diner kunt u hier zelf bereiden of u trekt er op uit richting bijvoorbeeld Den Bosch of Nijmegen, maar ook dichterbij zijn een aantal goede restaurants. Mocht u tijdens uw verblijf zin hebben in een goed glas wijn, bier of een borrelhapje, Blijplaats heeft het allemaal.

De accomodatie
De gehele accommodatie kenmerkt zich door zijn bijzondere sfeer, warmte en kwaliteit welke bijvoorbeeld tot uiting komt in de gebruikte materialen: veel hout, donzen dekbedden, veren kussens en de met leem gestucte muren. Bovendien is het pand, dat op de gemeentelijke monumentenlijst staat, in stijl gerestaureerd.

Doe hier een vrijblijvende reserveringsaanvraag voor de B&B-kamer(s). Geef hierbij aan welke kamer uw voorkeur heeft en we nemen zo snel mogelijk contact op met de mogelijkheden.

Foto’s van de B&B kamers bekijk je hier!